5/18/2022 8:53:18 AM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Teknologji

Sony Xperia 1 IV, smartfoni i parë në botë me zmadhim optik

Sony ka prezantuar zyrtarisht Xperia 1 IV, smartfoni i parë në botë me një zmadhim të vërtetë optik.Gjiganti japone ...

Një Buick GNX i vitit 1987 me rreth 14 mijë kilometra të kaluara ishte fshehur në një hambar për 35 vjet

Buick GNX ishte makina ndër më interesantet e prodhimit amerikan që mund të blinit në Amerikën e Veriut në vitin 19 ...

Zuckerberg shtoi pasurinë për 11 miliardë dollarë brenda vetëm një dite

Themeluesi dhe CEO i Metas, Mark Zuckerberg ka shtuar pasurinë për 11 miliardë dollarë dhe kështu është kthyer s&eu ...

Suedia prodhon bateri nga druri

Një kompani suedeze, “Ligna Energy”, i ka dhënë formë ëndrrës për krijimin e baterive nga druri.Ato nuk ...

BE miraton rregulloren e internetit për gjigandët e teknologjisë

Vendet e Bashkimit Evropian dhe ligjvënësit e BE-së arritën një marrëveshje mbi rregullat e reja që u kërkojn& ...

Pse është e vështirë të riparosh një smartphone?

Prodhuesi gjerman i smartfonëve Shift pretendon, se sasia e ekranëve të thyer që klientët e tij kanë kthyer ësht&eu ...

Parashikimet nga Bill Gates, 27 vjet më parë – nga Google Maps, telefonat inteligjentë e deri te puna në distancë

Viti 1995 mund të mos duket shumë kohë më parë, por në botën e teknologjisë, duket si një shekull.Para sh ...
Faqe 1
Kryefaqja Kryefaqja
Faqe 2 Vazhdo tutje

Të fundit