6/30/2022 8:58:01 AM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Opinione dhe Editoriale

BE dhe Ukraina – fituan meskinët

Europiano-lindorët, të cilët donin t’u dërgonin një sinjal fqinjëve të tyre, dështuan për shkak t&e ...

Lufta dhe energjia, Bota përballë një krize të madhe ushqimore!

Julia Horowitz, CNNÇmimet rekord të gazit natyror kanë detyruar kompaninë që ai drejton, prodhuesin e plehrave kimikë ...

Nuk më dëgjuat për vite me radhë për Putinin. Më dëgjoni tani!

Nga Garry KasparovDakord, pasi paralajmërimet e mia janë injoruar për vite të tëra dhe pasi kam dëgjuar gjithë dit& ...

Nuk është koha, rrethanat dhe as mënyra e duhur për rritjen e çmimit të energjisë!

Shkruan: Dr.sc.Ferat Shala, deputet i Kuvendit të KosovësNë seancën e fundit të Kuvendit të Kosovës, ishte në ...

Mungesa e tregut efektiv konkurues të energjisë elektrike në Kosovë

Shkruan: Msc.i Dipl.i Eng. Sami GASHI - Specializimin për burimet e ripërtritshme në bashkëpunim me Arizona State University, dhe ...

Në Prizren ka potencial të mjaftueshëm për zbatimin e masave në ndriçim publik

Shkruan: Sami GASHI – Autori është magjistër i Energjetikës, ka specializuar për burimet e ripërtritshme ...

A do të rikthehet ekonomia botërore në normalitet në vitin 2022?

“The Economist” Edhe sa do të zgjasin forcat stagflacioniste që po veprojnë aktualisht mbi ekonominë botëror ...
Faqe 1
Kryefaqja Kryefaqja
Faqe 2 Vazhdo tutje

Të fundit