7/24/2024 1:32:45 AM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Faunë

SHBA pritet të “pushtohet” nga 1 trilion gjinkalla, fenomeni rrallë ndodh një herë në 200 vjet

Një fenomen i rrallë që nuk ka ndodhur që kur Thomas Jefferson ishte president i SHBA-së do të ndodhë në konti ...

Njihuni me qytetin i cili ndalon mbajtjen e katërputroshëve me zinxhir!

Në Toskanë nuk mund të ketë më qenë të lidhur me zinxhirë. Këshilli i Qarkut ka miratuar përfundimis ...

‘Bumblebees’ ndihmojnë në forcimin e lidhjes midis mikrobiomës dhe kujtesës

Termi “mikrobiom” është përhapur shumë gjatë viteve të fundit me shumë studime dhe kompani shëndet ...

Kjo fotografi shpallet më e bukura e vitit për botën e egër. Ja mesazhi!

Një fotograf amator nga Britania e Madhe ka fituar çmimin prestigjioz Wildlife Photographer of the Year, me një fotografi emocionues ...

718 leopardë bore në Indi në rrezik për zhdukje!

Leopardi indian i borës klasifikohet nga Bashkimi Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës si një specie e cënueshme. Kj ...

Lancashire Heeler, qeni i vogël me buzëqeshje të madhe: Ka vetëm 5.000 të tillë në botë

Njihuni me racën e njohur rishtazi të Shoqatës Kinologjike AmerikaneLancashire Heeler e ka origjinën nga Britania e Madhe, ku kons ...

Lakuriqët mbajnë çelësin për ilaçe për kancerin?

Lakuriqët e natës, shpesh të fajësuar për lidhjen e tyre me pandeminë COVID-19, mund të ofrojnë sekretin e imu ...
Faqe 1
Kryefaqja Kryefaqja
Faqe 2 Vazhdo tutje

Të fundit