10/2/2023 12:11:52 AM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Kuriozitete

Bjeshkët e Gramës, thesar i vërtetë i natyrës

Bjeshkët e Gramës janë një pjesë e mrekullueshme e Parkut Natyror Korab-Koritnik, të vendosura në mes të malev ...

Të thurura me bar 6 000 vite më parë, këto janë këpucët më të vjetra në Europë

Këpucët më të vjetra në Europë janë gjendur në një shpellë në Spanjë. Bëhet fjalë ...

Peshon një ton dhe është 5 metra e lartë, skulptura e parë e një gruaje të mbuluar do vendoset në Londër

Një grua e mbuluar me hixhab është skulptura e parë e këtij lloji që pritet të zbulohet për publikun në t ...

Sa shqiptarë popullonin Athinën dy shekuj më parë?

Një shkrim në median greke me titull “Athina e vitit 1850: Shqiptarë, polakë, maltezë, zjarrvënës dhe të ...

Kush po na e grabit Hënën?

Pretendimet për pronësinë e Hënës/ Gara për të shfrytëzuar satelitin e vetëm natyror të Tokës n ...

E pazakontë! Bankomati iu dhuron më shumë para se rroga qytetarëve në këtë vend

Një ngjarje e pazakontë është shënuar, disa ditë më parë, pasi një bankomat i një banke të nive ...

Kjo verë në Austri, më e ngrohta në 250 vjetët e fundit

Me valët e fundit të të nxehtit dhe temperaturat mbi mesataren në shtator, klimatologët e Geosphere Austria thonë se ka ...
Faqe 1
Kryefaqja Kryefaqja
Faqe 2 Vazhdo tutje

Të fundit