12/4/2023 2:38:00 PM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Teknologji

Kur do të vijë Youtube në Shqipëri?

Pavarësisht se Acromax përfaqëson si partner i certifikuar denjësisht më shumë brande muzikore, ndër ta dhe ArkivaS ...

Apple dhe Paramount po përgatiten të bashkojnë forcat

Dy gjigantët e korporatave po mendojnë të bashkojnë forcat në sektorin e argëtimit.Apple dhe Paramount kanë qen&eum ...

Google merr vendimin drastik, ja çfarë do të ndodhë nga 1 dhjetori

Nga data 1 dhjetor, Google do të fillojë procesin e fshirjes së llogarive joaktive të Gmail. Për këtë lëvizje, ...

Tanimë jo vetëm në SHBA, Instagrami i mundëson përdoruesve shkarkimin e përmbajtjes së Reel

Instagram është duke shqyrtuar mundësinë për përdoruesit në mbarë botën që të shkarkojnë p ...

A i dini 10 shkurtesat më të dobishme në Microsoft Word?

Microsoft Word është një softuer mjaft i fuqishëm për përpunimin e tekstit që është përdorur nga mil ...
Faqe
Faqje Kthehu mbrapa
Kryefaqja Kryefaqja

Të fundit