2/24/2024 3:18:09 AM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Teknologji

Astronomia nga Kosova: Së shpejti do të shkojmë në planetin Mars

Astronomia nga Kosova, Pranvera Hyseni e cila jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka thënë se jo më larg ...

Apple paralajmëron përdoruesit: Mos e fusni telefonin në oriz nëse ju ka rënë në ujë

Vite më parë, ekzistonte një mit që orizi ndihmon në tharjen e një telefoni që ka përfunduar në ujë. ...

Mbrojtja e fëmijëve/ BE nis hetim ndaj TikTok

Bashkimi Europian ka nisur hetim zyrtar ndaj TikTok për të përcaktuar nëse kompania po bën mjaftueshëm për të ...

Çfarë do ndodhë me “Tik Tok” në Shqipëri? Pas Ramës, edhe Balla takim me drejtorin e platformës

TikTok është një platformë sociale, e cila muajt e fundit është bërë shkak për ngjarje të rënda ...

Mark Zuckerberg shpjegon pse kompanitë teknologjike po shkurtojnë stafin

Mark Zuckerberg ka një teori përse pushimet nga puna në kompanitë teknologjike nuk po kanë të ndalur: Kompanitë po ...

Inteligjenca artificiale ridefinon kirurgjinë

Gjatë dhjetë viteve të fundit, AI ka filluar të depërtojë në fushën mjekësore dhe integrimi i saj po p&eu ...

Audia rrit pagat e punëtorëve në këtë shtet

Njësia në Meksikë e prodhuesit gjerman të automjeteve Audi, ka njoftuar për arritjen e marrëveshjes me punëtorë ...
Faqe 1
Kryefaqja Kryefaqja
Faqe 2 Vazhdo tutje

Të fundit