2/8/2023 8:57:36 AM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Kuriozitete Faun��

New Mexico mund të jetë shteti i parë me “aromë zyrtare”

New Mexico thotë se ka një “aromë zyrtare”. Era e specave djegës që piqen në New Mexico përhapet n ...

Zbulohet një ekzoplanet i ri i ngjashëm me Tokën, potencialisht mikpritës për jetën

Një ekip astronomësh evropianë kanë gjetur një tjetër ekzoplanet të rrallë shkëmbor me dimensione dhe kus ...

Kush është “Njeriu i Akullit” që mëson njerëzit si të durojnë temperatura ekstreme

“Ti je më i fortë nga sa mendon.” Kjo është motoja e holandezit Wim Hoff, i njohur ndryshe si Njeriu i Akullit.Ai ...

Eksperti i UFO-ve: Alienët nuk vijnë në paqe, ata kanë një axhendë të fshehur

Alienët nuk kanë një “axhendë paqësore” pas “mijëra” rrëmbimeve të UFO-ve në mbar ...

Para 1000 vjetësh, Vikingët i sollën me vete qentë dhe kuajt e tyre në Britani

Kur vikingët kaluan Detin e Veriut për të arritur në Britani në shekullin e nëntë pas Krishtit, ata sollën qen ...
Faqe
Faqje Kthehu mbrapa
Kryefaqja Kryefaqja

Të fundit