4/18/2024 7:23:58 PM
- Hapsirë reklamuese - Brain Inside

Kategoria

Kuriozitete

Njerëzit mbeten të tmerruar pasi i kërkuan inteligjencës artificiale të tregojë si duket Ferri

Inteligjenca artificiale po bëhet gjithnjë e më tepë pjesë e punës të gjithkujt, por nuk mungojnë rastet e shu ...

Vullkani në Itali krijon fenomenin e rrallë, unaza e zjarrit “pushton” qiellin

Një vullkan në Itali bëri një shfaqje për vizitorët duke lëshuar unaza tymi “të rralla” në qi ...

Do të zgjasë 4 minuta, kur pritet të ndodhë eklipsi total diellor dhe kush mund ta shohë?

Një eklips total diellor do të përshkojë Amerikën e Veriut me 8 prill të këtij viti duke kaluar mbi Meksikë, S ...

Humbësi më i madh i zgjedhjeve, 65-vjeçari indian po përgatitet të shkojë në votime për herë të 239-të

Një indian, i cili ka konkurruar në 238 gara dhe ka humbur në të gjitha, po përgatitet për fushatën e tij të 2 ...

Deti më blu në botë është në Shqipëri. Ja plazhi!

Plazhi i Pasqyrave në Sarandë, është deti me ngjyrën më të kaltër në listën e 200 plazheve anemban&e ...
Faqe
Faqje Kthehu mbrapa
Kryefaqja Kryefaqja

Të fundit