Fotoja Që Po Çm End Internetin. Çfarë Fshihet Pas Kësaj Vajze?

Fotoja Që Po Çm End Internetin. Çfarë Fshihet Pas Kësaj Vajze?

Një hije pas këmbëve të një vogëlusheje ka tërhequr vëmendjen e gjithë përdoruesve të internetit. Fotoja është bërë në një varr ezë samurajsh dhe kjo ka bërë që të dilnin hipoteza nga më të ndryshmet. Ajo u postua në rrjet nga një mik i babait të vogëlushes. Nga shikimi i hollësishëm duket qartë se pas […]

MORE ...