Kjo është vaktia e Ramazanit për Kosovën, ja kur nis agjërimi

Kjo është vaktia e Ramazanit për Kosovën, ja kur nis agjërimi

Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 24 maj,. Sipas fesë islame, agjërimi në Islam nënkupton abstenimin apo “me u përmbajt nga një veprim”. Do të mbetet të shihet nëse deri atëherë, do të kalojë edhe izolimi nga pandemia COVID19. Ajo që dihet […]

MORE ...