2020-a erdhi… Preku të parën Zelandën e Re

2020-a erdhi… Preku të parën Zelandën e Re

Nga Zelanda e Re e deri në Nju Jork, miliona njerëz në të gjithë botën do të shijojnë spektaklet e fishekzjarreve që festojnë ardhjen e 2020 dhe fillimin e një dekade të re. Samoa dhe Kiribati, dy ishujt në oqeanin paqësor, ishin të parët që i thanë lamtumirë 2019, pasuar nga Oklandi në zelandën e […]

MORE ...